Antistresna terapija

Stres je danes največji povzročitelj bolezni in zato je še posebej pomembno, da sami poskrbimo za sebe in svoje zdravje.

Stres lahko odstranimo iz telesa tudi z akupresuro. Delovanje na našem fizičnem telesu je velikega pomena za zdravje. Z akupresuro lahko izvajamo samozdravljenje.

Z antistresno terapijo, ki se je naučite in jo potem lahko sami izvajate doma, se zelo učinkovito spopademo s stresom in na enostaven način dobesedno resetiramo sami sebe.

Terapija se izvaja s pritiski na akupresurni točki duše in točki zavesti.

Domovanje naše duše je v točki nad žličko v prsih, v višini bradavic. V primeru, ko smo ranjeni ali kako drugače prizadeti, pod stresom, bolečine pronicajo v dušo.

Ko duša začuti bolečino, se v glavi ustvari določen pritisk in vodstvo prevzame podzavest. Podzavest pa deluje nasprotno od zavesti in v primeru njenega predolgega delovanja prihaja do izgorelosti, ker nas popelje v svet nerealnosti.

Ko pritisnemo na točko duše, se bolečina porazdeli po celi duši in se ta začne ohlajati, da mi lahko ponovno vzpostavimo zavest. Podzavest namreč pobira informacije v duši, zato se je vredno potruditi, da v duši nimamo bolečin. Zaradi vzpostavitve ravnotežja pa po stisku duše stisnemo še akupresurno točko zavesti.

Pri prvem paru stiskov obeh točk ponovno vzpostavljamo zavest in delovanje celega telesa. Pri zadnjem paru akupresurnih stiskov pa si zamislimo realno srčno željo in ta se nam izpolni ob našem prizadevanju.

Po opravljenih stiskih čutimo veliko olajšanje. Začenjamo se polniti z novo energijo in zavestjo. Zavest ponovno postavimo v ravnotežje.

Antistresno terapijo ponavljamo tako dolgo, dokler povsem ne odstranimo stresa in bolečine iz telesa. To traja pri vsakem posamezniku različno dolgo, odvisno od tega, koliko stresa se je akumuliralo v telesu. Pomaga nam v vseh stresnih življenjskih situacijah.

Po njej se počutimo kot nov človek, kot da smo se na novo rodili, da nastaja nova verzija nas samih. Občutek je božanski.

Ozdravitev duše pomeni začetek zdravljenja telesa. Iz telesa odstranimo stres in stare čustvene travme.

Ob izvajanju antistresne terapije je pomembno tudi to, da globoko dihamo.

 

Med točkama duše in zavesti se nahaja še naše bolečinsko jedro, ki ga prav tako lahko eliminiramo z akupresurnimi stiski.