Anti Stress in Anti-aging v Naravi

Anti-stres in Anti-aging v Naravi – Spomnim se, ko sem dolgo tega brala knjigo Nadangeli in Vnebovzeti Mojstri, Doreen Virtue. Zelo me je vedno zanimal Merlin, mogočni čarodej in jasnovidec.

Gledala sem vse dele nadaljevanke Merlin’s Adventure, ki so me v celoti pritegnile. Merlin je za mene kot sta za današnjo mladino Harry Potter ali Gandalf.

V opisu je bilo, da Merlin pride k tistim, ki čutijo iskreno željo po učenju duhovnih skrivnosti alkimije, čudežev in ki bodo svoje znanje uporabili v službi Luči. Seveda sem se spraševala, če sem pripravljena na njegovo poučevanje. 
Merlin (kralja Arthurja) se je največ časa zadrževal v naravi. Sama sem skoraj vsak dan v gozdu z našim psom Pikijem in vidim, kako je to blagodejno za nas. Tako sem večkrat v gozdu poklicala Merlina.

Čez toliko let, približno deset, ko se je to odvijalo in ko se vmes ni zgodilo nič glede tega, vsaj zavedala se nisem, sem končno res septembra 2015 odšla na srečanje z Merlinom in Adamusom v Romunijo. Na »The Magic of Merlin«. To je bila življenjska izkušnja. Rečeno nam je bilo, da se bomo srečevali na eno ali dve leti, česar se že zelo veselim.

V Adamusovem mesecu februarju se mi je porodila ideja o anti-stres in anti-agingu v naravi.

Zbrala sem nekaj iz znanja, ki sem se ga naučila v preteklosti, stvari, ki sem jih sama ugotovila in so mi koristile in pripravila program za krajši izlet v naravi.

Z učinkom proti stresu in staranju.

Ste pripravljeni?

Pa izvedimo malo magije za sebe!

I remember a long time ago when I was reading a book Archangels and Ascended Masters of Doreen Virtue. I was always interested in Merlin, the mighty magician and clairvoyant. I have seen all the episodes of Merlin’s Adventures and I was really impressed. Merlin to me is like Harry Potter or Gandalf for today’s youth.

In the book it was written, that Merlin comes to those, who feel sincere wish to learn spiritual secrets of alchemy, miracles and who will use their knowledge in service of Light. Of course I was questioning myself, if I was ready for his teaching.

Merlin (of King Arthur) used to spend most of his time in nature. I am in the woods almost every day with our dog Spot and I see how soothing it is for us. So I called for Merlin in the woods many times.

Many years passed, around ten, and nothing happened about this, at least nothing that I was conscious about. Then in September 2015 I finally went to event “The Magic of Merlin” with Adamus. It was a life changing experience. They told us we are going to have such meetings every year or every two years. I am really looking forward to that.

In Adamus’ month February I was suddenly inspired by idea of anti-stres and anti-aging in nature. I took some knowledge that I learned in past and some things that I discovered on my own and were very useful.

And I prepared a program for a short trip to nature.

With anti-stres and anti-aging effect.

Are you ready?

Then let’s do some Magic!